Gröna Bladets webbutik

Om oss

Vi är ett familjeföretag med stor kärlek till kryddor. I mer än 20 år har vi importerat kryddor från hela världen. På företaget gör vi också egna kryddblandningar, inspirationen kommer direkt från vårt eget kök med recept som använts i vår familj i flera generationer. Då vi har rötter från Mellanöstern är vi specialister på orientaliska smaker men våra kryddblandningar har även tagit intryck av den Svenska mattraditionen och matkulturen i andra delar av världen.

Gröna Bladets kryddor passar dig som älskar att laga mat med mycket smak. Vår ambition är att kunna erbjuda dig genuina smaker vad du än lagar. Idag har vi ett av Sveriges bredaste kryddsortiment. Sedan några år tillbaka har vi också ett ekologiskt utbud av kryddor med ett stort urval av KRAV-märkta kryddor. 

Ta del av våra smaker redan idag för att krydda din matlagning med spänning.


Våra certifikat

Gröna Bladet är både BRC och KRAV-certifierade. Vi på Gröna Bladet har under en längre period strävat efter att vara först i ledet när det gäller utveckling av både smak och kvalitet. Därför är vi naturligtvis BRC-certifierade, vilket innebär att företaget har genomgått en rad omfattande inspektioner rörande spårbarhet, hygien, handhavande av produkter och anläggning.

Våra varor är miljövänligt paketerade och varje artikel har ett certifikat som intygar råvarans höga kvalitet och innehåll. Vi ställer också samma stränga krav på samtliga av våra samarbetspartners.

Se vårt BRC-certifikat. För att kunna öppna den precis som andra .pdf filer måste du ha Adobe Reader installerad på datorn.

En intressant utveckling de senaste åren är att ekologiskt odlade varor tar allt större plats i matbutikernas hyllor. På Gröna Bladet har vi sedan 2007 varit KRAV och EU-ekologiskt certifierade och vi jobbar ständigt med att utöka vårt sortiment av KRAV-märkta och ekologiska varor. 

Se vårt KRAV/EU-ekologiska certifikat. För att kunna öppna den precis som andra .pdf filer måste du ha Adobe Reader installerad på datorn.